HR Circle

HR Circle of Influence

De HR Circle of Influence is voor HR Managers en Directieleden. We komen zes keer per jaar bijéén om met- en van elkaar te leren.

Elke bijeenkomst vindt plaats op locatie bij één van de deelnemers. We streven ernaar een rondleiding door het gastbedrijf een vast onderdeel te laten zijn van het programma.

We werken met sprekers van buitenaf en interne sprekers. De laatstgenoemde groep zijn onze leden die graag hun (zakelijke) passie willen delen. Zo krijgen we een kijkje in de keuken en receptuur. Het maakt de bijeenkomst heel persoonlijk.

Een keer proberen?

De eerste keer is het mogelijk om een sessie vrijblijvend bij te wonen. Na de eerste bijeenkomst beslis je of je lid wordt van de HR Circle of Influence. De sessies vinden in de middag plaats van 14.00 – 18.00.

De prijs voor een lidmaatschap van een jaar is EUR 549,– ex BTW. Het is een doorlopend lidmaatschap dat jaarlijks vóór 1 december opzegbaar is. Het lidmaatschap is persoonsgebonden.

Indien je afwezig bent, geef dit tijdig door aan Dorine. Je kunt je deelname op de dag dat je niet kunt, geven aan een collega uit je organisatie.

Inspiratie video’s

De waarden van de HR Circle of Inlfuence

Ontwikkeling

De HR Circle of Influence heeft als doel groei van haar leden.

Inspirerend en bruisend

Er worden nieuwe inzichten bij actuele thema’s gedeeld en elke bijeenkomst bruist.

Inclusief

Iedereen voelt zich welkom en gezien in de Circle.

Professioneel

We informeren elkaar over de laatste ontwikkelingen en houden elkaar scherp.