Agenda

DI

2

feb

Confronteren – De Wortels van Bezieling

Spreker: Dorine Smilde

 

Teamcoach/
Business Trainer

 

15.00 – 17.00

Confronteren – De Wortels van Bezieling

 

Met erg veel plezier zal ik als jullie moderator van de HR Circle of Influence het nieuwe jaar 2021 aftrappen!
Ik kan niet wachten om met mijn boek ‘Feeling voor Bezieling’ mijn missie groots naar buiten te brengen. De bezielde omgeving waarin mensen en teams boven zichzelf uitstijgen is niet alleen het antwoord om vervlakking tegen te gaan maar vooral om een fijne en toegewijde werksfeer te scheppen. En dan is een klinkend resultaat altijd een gevolg. Laten we met elkaar de wereld een stukje mooier maken!

 

‘Feeling voor Bezieling’ leert je in acht stappen hoe bezieling begint bij jezelf, van binnenuit. Van daaruit maak je de verbinding met je team. Met de unieke COCKTAIL-methode word je hierbij stap voor stap begeleid.

 

Een confrontatie is een botsing of strijd en staat aan het begin van elke ontwikkeling. Daarmee is het de eerste stap uit de COCKTAIL-methode. Na een aanvaring is een gebruikelijke reactie de schuld buiten jezelf te zoeken. Daarmee mis je helaas het potentieel dat de confrontatie in zich draagt. Elke botsing, hoe klein ook, nodigt je uit tot persoonlijke ontwikkeling en groei.
Vanuit die ontwikkeling kun je toewerken naar prachtige hoogtepunten samen met je team.
Hoe doen wij dat als HR Circle of Influence?

Do

8

apr

Ontkoppelen – Kom in Contact met Diepere Wijsheden

Spreker: Paul Smilde

 

Serial Business Innovator / Master Coach

 

14:00 – 18:00 uur

Ontkoppelen – Kom in Contact met Diepere Wijsheden

 

In hoeverre sta jij in contact met je binnenwereld? En in hoeverre ben je sensitief voor de dynamiek van het team?
Want net zoals mensen een binnen- en een buitenkant hebben, heeft een team en een organisatie dat ook. Door daarmee contact te maken, gaat er een wereld voor je open. Je zult ervaren dat de vertraging die dat ‘kost’, in versnelling resulteert.
Voor elke HR Manager een belangrijke kwaliteit waarmee teams op het spoor van bezieling worden gezet.

 

Paul Smilde, founder van ParadiseShaper Academy, is een seriële business innovator, internationaal spreker en master coach. Hij vertaalt een diepgaand begrip van het menselijk potentieel naar een hands-on zakelijke omgeving.

Paul zal met ons op een vernieuwende manier digitaal werken aan de onderstroom.

Di

8

jun

Creëren – Ontwaak de Creator in Jezelf

Spreker: Peter Dalmeijer

 

Levenskunstenaar, eigenaar NLP opleidingsinstituut Vidarte, trainer & coach

 

14:00 – 18:00 uur

Creëren – Ontwaak de Creator in Jezelf

 

Hoe ontstaan ideeën? Hoe bedenk je andere oplossingen dan de oplossingen die niet werken? Creëren gaat over het ontstaan van nieuwe inzichten om jezelf, je team en je bedrijf te laten groeien. Een portie creatiekracht is de opmaat voor prachtige nieuwe producten, diensten en processen. Voor elke HR Manager een onmisbaar talent.

 

Peter Dalmeijer, levenskunstenaar pur sang, trainer, coach en eigenaar van NLP opleidingsinstituut Vidarte, neemt ons graag mee in zijn associatieve brein. Het wordt een sprankelende middag waarbij we de creator in onszelf ontwaken.

Bekijk Inspiratie Video’s

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Thema Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen Iedereen doet ertoe! Dát is het kenmerk van een inclusieve cultuur én de zielsmissie van Johan van den Elzen. Johan was werkzaam als CEO van ingenieursbureau Movares van 2007 - 2015. Hij is tevens auteur van het boek: 'Winst is goed, werk is beter'. Maar, hoe geef je een inclusieve cultuur [...]

De Paradoxen Van Het HR Vak

Thema De Paradoxen Van Het HR Vak De kracht van de paradox ligt in het vinden van de balans tussen twee schijnbare tegenstrijdige kwaliteiten. In elke samenwerking is dat de crux. Maar niet alleen daar. Dit geldt ook voor jezelf, voor de rol die je uitoefent en voor de organisatie waar je werkt. Mark Slaman [...]

Deze Tijd Vraagt Om Een Digitale Transformatie

Thema Deze Tijd Vraagt Om Een Digitale Transformatie In deze bijzondere tijd waarin we uitgedaagd worden om op nieuwe en andere manieren te werken, neemt Babak ons mee in zijn visionaire bedrijfsvoering. Babak is eigenaar van Expivi, een internationaal bedrijf dat ondernemers helpt met het digitaliseren van hun producten zodat ze makkelijker kunnen communiceren. Wat [...]