Agenda

di

19

okt

Thuiskomen – Jouw bedrijf als metafoor voor jezelf

Spreker: Peter Dalmeijer

 

Levenskunstenaar

 

14:00 – 18:00 uur

 

Locatie: Vidarte – Bosscheweg 2A – Vught

Peter Dalmeijer

Thuiskomen – Jouw bedrijf als metafoor voor jezelf


Thuiskomen betekent je comfortabel, warm en veilig voelen. Het is de plek waar alles klopt. Kom jij thuis in je bedrijf? Heeft je team een kloppend hard? Komt dat overeen met waar jouw hart voor openstaat?

We nemen de plek van HR in de organisatie onder de loep. Welke plek heeft HR in jouw organisatie? Waar wil je heen? Wat is daarvoor nodig?
Het wordt een sprankelende middag waarbij we kennismaken met de kracht van opstellingen.

Peter Dalmeijer, levenskunstenaar pur sang, trainer, coach en eigenaar van NLP opleidingsinstituut Vidarte, laat ons graag door zijn systemische bril naar organisaties en bedrijven kijken.

do

9

dec

Afstemmen – Hoe zorg je ervoor dat de motivatie bij je teamleden ontwaakt?

Spreker: Alexander van der Krieken

 

Lean expert bij GKN Aerospace

Locatie: Fokker – Grasbeemd 28 – Helmond

 

14:00 – 18:00 uur

Alexander van der Krieken

Afstemmen – Hoe zorg je ervoor dat de motivatie bij je teamleden ontwaakt? 


Afstemmen gaat om de balans te vinden tussen sturen en loslaten. Als je de veerkracht bezit om goed af te stemmen, gaat de energie bij iedereen stromen. De hamvraag is: hoe ontwaak je de motivatie bij je mensen?

Extra uitdagend is de vraag hoe je ervoor zorgt dat je millennials aan je bindt. Belangrijk want zij zijn een vat vol creativiteit. Hoe word je een magneet voor jong talent?
Hier gaan we met elkaar over in gesprek.

Alexander van der Krieken, Lean expert, weet als geen ander hoe je de motivatie van je mensen stimuleert. Omdat Lean Leadership vaak aversie oproept, is Afstemmen heel belangrijk voor Alexander. Hoe krijgt hij mensen met zich mee? Met praktijkvoorbeelden doordrenkt zal Alexander zijn inzichten met ons delen. 

Bekijk Inspiratie Video’s

Hoe creëren we een goede reboarding voor onze medewerkers?

{{ vc_btn: title=Download+hier+de+presentatie+-+gemaakt+door+Carin+Spronck&link=url%3Ahttps%253A%252F%252Fwww.hrcircleofinfluence.nl%252Fwp-content%252Fuploads%252FHoe-cre%25C3%25ABren-we-een-fijne-reboarding-voor-onze-medewerkers.pdf%7C%7C%7C }} Mei 2021 is het reboarden van medewerkers actueler dan ooit. Na anderhalf jaar vanuit huis werken, gaan we straks weer naar kantoor. Hoe gaat dat eruit zien? Nu is de tijd om dat opnieuw vorm te geven. Ga je wel / niet hybride werken? Hoe kijken medewerkers daar tegenaan? Tussen-de-middag de [...]

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Thema Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen Iedereen doet ertoe! Dát is het kenmerk van een inclusieve cultuur én de zielsmissie van Johan van den Elzen. Johan was werkzaam als CEO van ingenieursbureau Movares van 2007 - 2015. Hij is tevens auteur van het boek: 'Winst is goed, werk is beter'. Maar, hoe geef je een inclusieve cultuur [...]

De Paradoxen Van Het HR Vak

Thema De Paradoxen Van Het HR Vak De kracht van de paradox ligt in het vinden van de balans tussen twee schijnbare tegenstrijdige kwaliteiten. In elke samenwerking is dat de crux. Maar niet alleen daar. Dit geldt ook voor jezelf, voor de rol die je uitoefent en voor de organisatie waar je werkt. Mark Slaman [...]