Agenda

di

19

okt

Thuiskomen – Jouw bedrijf als metafoor voor jezelf

Spreker: Peter Dalmeijer

 

Levenskunstenaar

 

14:00 – 18:00 uur

 

Locatie: Vidarte – Bosscheweg 2A – Vught

Peter Dalmeijer

Thuiskomen – Jouw bedrijf als metafoor voor jezelf


Thuiskomen betekent je comfortabel, warm en veilig voelen. Het is de plek waar alles klopt. Kom jij thuis in je bedrijf? Heeft je team een kloppend hard? Komt dat overeen met waar jouw hart voor openstaat?

We nemen de plek van HR in de organisatie onder de loep. Welke plek heeft HR in jouw organisatie? Waar wil je heen? Wat is daarvoor nodig?
Het wordt een sprankelende middag waarbij we kennismaken met de kracht van opstellingen.

Peter Dalmeijer, levenskunstenaar pur sang, trainer, coach en eigenaar van NLP opleidingsinstituut Vidarte, laat ons graag door zijn systemische bril naar organisaties en bedrijven kijken.

do

9

dec

Afstemmen – Hoe zorg je ervoor dat de motivatie bij je teamleden ontwaakt?

Spreker: Jeroen Peeters

 

Ondernemer en Managing Partner bij DPO2

Locatie: DPO2, Hoevenweg 15A, Eindhoven

 

14:00 – 18:00 uur

Jeroen Peeters

Afstemmen – Hoe zorg je ervoor dat de motivatie bij je teamleden ontwaakt? 

Afstemmen gaat over de balans tussen sturen en loslaten. Als je goed afstemt, gaat de energie bij iedereen stromen. Hoe doe je dat? Wanneer communiceer je bewust top-down? Wanneer stem je bottum-up af? Hoe ben je inspirerend? Hierbij is de hamvraag: “Hoe ontwaak je de motivatie bij je mensen?”

Jeroen Peeters, enthousiast en doelgericht, weet als geen ander hoe je optimaal afstemt. Als ondernemer en managing partner bij DPO2, is zijn succes afhankelijk van dat van zijn mensen. De junior, medior en senior regisseurs zitten bij de klant en zijn het visitekaartje van DPO2. Met voorbeelden doordrenkt zal Jeroen zijn verhaal, zijn uitdagingen en inzichten met ons delen. Hoe werkt hij aan de motivatie van zijn mensen? Wat vindt hij belangrijk? Wat is zijn visie voor 2022?

DPO2 is een dienstverlenend bedrijf dat een full service P&O pakket aan haar klanten aanbiedt.

Bekijk Inspiratie Video’s

Hoe creëren we een goede reboarding voor onze medewerkers?

{{ vc_btn: title=Download+hier+de+presentatie+-+gemaakt+door+Carin+Spronck&link=url%3Ahttps%253A%252F%252Fwww.hrcircleofinfluence.nl%252Fwp-content%252Fuploads%252FHoe-cre%25C3%25ABren-we-een-fijne-reboarding-voor-onze-medewerkers.pdf%7C%7C%7C }} Mei 2021 is het reboarden van medewerkers actueler dan ooit. Na anderhalf jaar vanuit huis werken, gaan we straks weer naar kantoor. Hoe gaat dat eruit zien? Nu is de tijd om dat opnieuw vorm te geven. Ga je wel / niet hybride werken? Hoe kijken medewerkers daar tegenaan? Tussen-de-middag de [...]

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Thema Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen Iedereen doet ertoe! Dát is het kenmerk van een inclusieve cultuur én de zielsmissie van Johan van den Elzen. Johan was werkzaam als CEO van ingenieursbureau Movares van 2007 - 2015. Hij is tevens auteur van het boek: 'Winst is goed, werk is beter'. Maar, hoe geef je een inclusieve cultuur [...]

De Paradoxen Van Het HR Vak

Thema De Paradoxen Van Het HR Vak De kracht van de paradox ligt in het vinden van de balans tussen twee schijnbare tegenstrijdige kwaliteiten. In elke samenwerking is dat de crux. Maar niet alleen daar. Dit geldt ook voor jezelf, voor de rol die je uitoefent en voor de organisatie waar je werkt. Mark Slaman [...]