Agenda

Di

8

jun

Creëren – Ontwaak de Creator in Jezelf

Spreker: Carin Spronck

 

Mensgerichte organisatieverbeteraar

 

14:00 – 18:00 uur

 

Locatie: Boschhoek – Papenvoortseheide 5 – Nuenen

Creëren – Ontwaak de Creator in Jezelf

 

Creëren gaat over het ontstaan van nieuwe inzichten om jezelf, je team en je bedrijf te laten groeien.
We nemen 8 juni ons eigen netwerk onder de loep. Hoe ga jij ervoor zorgen dat de HR Circle of Influence je verder brengt? Wat geef jij zodat je het dubbel terug krijgt? Creëren en dus verder denken en doen dan de geëigende paden is een onmisbaar talent voor succes.

 

Actueler dan ooit is het reboarden van medewerkers. Na anderhalf jaar vanuit huis werken, gaan we straks weer naar het werk. Hoe gaat dat eruit zien? Wel / niet hybride werken? Hoe kijken medewerkers daar tegenaan? Tussen-de-middag de hond even uitlaten, kinderen van school halen of een boodschapje tussendoor wordt anders. Wat als medewerkers niet terugwillen? Wat doe je dan? Hoe ga je om met mensen die niet gevaccineerd willen worden? En vanuit de organisatie bekeken: Hoe houd je het DNA van de organisatie levend als je voor een hybride vorm kiest? Hoe ga je met nieuwe medewerkers om? Allemaal vragen en dilemma’s. Welke tips kunnen we uitwisselen?

 

Carin is een mensgerichte organisatieverbeteraar. Met haar Finance-HRM achtergrond stemt zij mensen, processen en systemen op elkaar af zodat ze elkaar versterken. Haar doel is altijd: een beter resultaat, meer klantwaarde en meer werkplezier. Die afstemming ontstaat alleen in co-creatie.

do

9

sept

Katalyseren – Treed naar buiten en manifesteer

Spreker: Marc Postuma

 

Acteur & Trainer

 

14:00 – 18:00 uur

 

Locatie: Additive Industries – Achtseweg Zuid 155 – Eindhoven

Katalyseren – Treed naar buiten en manifesteer

Hoe breng je je ideeën naar buiten? Hoe houd je iedereen aan boord? Goed in verbinding staan met de mensen om je heen is belangrijk. Effectieve communicatie speelt daarbij een belangrijke rol. Dit vormt de basis voor verdere ontwikkeling en groei van het team.
We gaan deze middag aan de slag met lastige situaties die we zelf inbrengen. Leerzaam wordt het zeker. Wees erbij!

Acteur/Trainer Marc Postuma laat ons in vogelvlucht kennismaken met de belangrijkste aspecten om verbinding te creëren.
Marc is enthousiast, heeft veel humor en improviseert graag. Omdat hij een veilige sfeer creëert kan hij gemakkelijk de vinger op de zere plek leggen. Altijd met respect!

di

19

okt

Thuiskomen – Jouw bedrijf als metafoor voor jezelf

Spreker: Peter Dalmeijer

 

Levenskunstenaar

 

14:00 – 18:00 uur

 

Locatie: Vidarte – Bosscheweg 2A – Vught

Thuiskomen – Jouw bedrijf als metafoor voor jezelf


Thuiskomen betekent je comfortabel, warm en veilig voelen. Het is de plek waar alles klopt. Kom jij thuis in je bedrijf? Heeft je team een kloppend hard? Komt dat overeen met waar jouw hart voor openstaat?

We nemen de plek van HR in de organisatie onder de loep. Welke plek heeft HR in jouw organisatie? Waar wil je heen? Wat is daarvoor nodig?
Het wordt een sprankelende middag waarbij we kennismaken met de kracht van opstellingen.

Peter Dalmeijer, levenskunstenaar pur sang, trainer, coach en eigenaar van NLP opleidingsinstituut Vidarte, laat ons graag door zijn systemische bril naar organisaties en bedrijven kijken.

Bekijk Inspiratie Video’s

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Thema Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen Iedereen doet ertoe! Dát is het kenmerk van een inclusieve cultuur én de zielsmissie van Johan van den Elzen. Johan was werkzaam als CEO van ingenieursbureau Movares van 2007 - 2015. Hij is tevens auteur van het boek: 'Winst is goed, werk is beter'. Maar, hoe geef je een inclusieve cultuur [...]

De Paradoxen Van Het HR Vak

Thema De Paradoxen Van Het HR Vak De kracht van de paradox ligt in het vinden van de balans tussen twee schijnbare tegenstrijdige kwaliteiten. In elke samenwerking is dat de crux. Maar niet alleen daar. Dit geldt ook voor jezelf, voor de rol die je uitoefent en voor de organisatie waar je werkt. Mark Slaman [...]

Deze Tijd Vraagt Om Een Digitale Transformatie

Thema Deze Tijd Vraagt Om Een Digitale Transformatie In deze bijzondere tijd waarin we uitgedaagd worden om op nieuwe en andere manieren te werken, neemt Babak ons mee in zijn visionaire bedrijfsvoering. Babak is eigenaar van Expivi, een internationaal bedrijf dat ondernemers helpt met het digitaliseren van hun producten zodat ze makkelijker kunnen communiceren. Wat [...]